top of page
Glenn Sagstad

Elvis på en julesnurr


Frode Hermanrud, Pål Granlund og Stian Olafsen gaidet oss gjennom en lang Elvis karriere torsdag kveld.


Torsdag inviterte Frode Hermanrud og Stian Olafsen til den 3 utgaven av

Vinylsalong Elvis edisjon.


Nytt denne gangen var besøk av Pål Granlund som har fått besøke Elvis ved flere anledninger. Han fortalte entusiastisk og engasjerende om sine turer til USA og møtene han fikk å ikke fikk med kongen av rock n Roll.


Granlund har møtt Elvis ved flere anledninger


Med Olafsen og Hermanrud i storform blei det en kveld med mange musikalske god biter. Latteren satt løst hos gutta på scena å hos alle som som hadde tatt turen til kulturhuset denne kvelden.


Det var valgt ut mange kjente og noen ikke så kjente sanger og video klipp fra hans lange karriere. Ivrig og engasjert kommentert og presenter av hr. Hermannrus.


Det er 45 år siden kongen forlot oss og 50 år siden de legendariske konsertene fra Madison Square Garden i 72 (som forøvrig Pål Granlund var til stede på), dette blei også ett tema under kveldens show.



Med ca 70 forehand solgte billetter og mange solgte billetter i døra måtte det settes frem ekstra stoler slik att alle fikk med seg showet. Ordet om Elvis showet hadde spred seg helt andre sia av Mjøsa med publikummere fra Elverum , nei forresten det var ikke det? Det var Brumunddal ikke sant Olafsen?


Det er klart att Elvis ikke har gått av mote.


En kuriositet var frakken som hang lengst bak i lokalet. Det var frakken som Elvis hadde brukt i mai 1970, blei det fortalt. Denne var det mulig å få prøve, det var det flere som ønsket.


En kuriositet denne kvelden var frakken elvis brukte på 7o tallet. Her prøves den av en som hadde kommet langveis fra.


Ved inngangen solgte Flaming Star (Den norske Elvis Fanklubben) vinyl og cder og kalendre . Det kan være det er flere som får Elvis vinyl til jul i år. Der selve salget gikk strykende .



Ønsker du og se hele intervjuet med Pål Granlund kan du se det her.




19 views

Commentaires


bottom of page