top of page

En kveld i Musikalenes Verden


åpningnr. var hentet fra "MJ- The Musical"


I 18 år har Heidi Harriet jobbet med Musikalenes Verden. Det er mye som har forandret seg på 18 år, men noe av det beste er fortsatt holdt på.

Flere av skuespillerene har vært med i 10 år og er nå 18 år. Det er ikke mange teatergrupper som kan si att de klarer å holde på medlemmene sine så lenge.


Heidi Harriet kan være fornøyd med elevene sine etter lørdags premiere.


Hemmeligheten bak suksessen tror undertegnede er att det er evne til å tenke litt større en i fjor, det å tenke nytt.


Når pandemien var på sitt værste kunne ikke Heidi og hennes elever selvfølgelig ikke sette opp show, men også her klarte de tenkte nytt . Blant annet produserte gruppa en video som publikum kunne se på nett.


Øvingsperioden har de tilbrakt på Toten folkehøgskole på Lena. Det er også der de bor under den en ukes lange øvingsperioden før premieren .

Før de flytter over til salen på Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss, med forestillinger lørdag 9.juli og søndag 10. juli.

Det var mange gode skuespillere på scenen lørdag. Denne var hentet fra: Disneys "Encanto"


Skuespillerne er delt opp i grupper, fra de «helproff» skuespillerene, ned til de yngste som har sin første opptreden på scena. Det finnes deltagere fra Bårdar Akademiet og noen er underveis i utdanning enten ved Musikkteaterhøyskolen eller NSKI , det er også rom for skuespilleren som ser på musikal som en hobby.

Gruppene er hovedsakelig delt opp etter alder.


Dette gjenspeiles på scenen med nummere som ikke kan samenlignes på noen måte med vanlig barne og ungdoms teater. Det er meget proffesionelt.

Det er jo klart det blir jo satt større forventninger til en oppsetning med proffere deltagere.

Det er godt og se att det er så mange gode talenter i teater miljø i distriktet


Nummeret der de minste deltagerene fikk opptre alene alene var veldig bra og Som forøvrig smeltet hjertet til alle i salen. Skulle nok ønsket å se mere av de minste i en slik oppsetning.

De yngste fikk sitt eget nr, det smeltet hjernene til alle i salen.


Publikum fikk et innblikk i musikaler som Aladdin, the Greatest Showman og Annie for å nevne noen.

Med få kulisser er det opp til skuespillerene på scenen å få publikum til å bli engasjert. Dette klarte de på alle mulige måter.

Det finnes mange gode og talentfulle musikal -artister som vi kommer til å få se mer av i fremtiden.


Spesielt bra er nummeret « Du kan ikke fange min stemme " hentet fra musikalen "Aladdin" Det skjedde mye på scena og mange gode sangere fikk muligheten til å bidra.

De mere erfarene skuespillerene på scenen viste seg også frem i flere nr denne kvelden. Her fra nr: "Hadestown"


"Du kan ikke fange min stemme " hentet fra musikalen "Aladdin" var ett av favoritt nr undertegnede.


Under forestillingen får vi se på lerretet bak på scena, bilder av alle som har vært med å bidratt til att forestillingen har blitt noe av. Her blir alle nevn til å med lys og lyd teknikerne. Dette er noe undertegnedes satte pris på. Det er sjelden dette blir gjort. Disse personene blir som regel bare nevn i forbi farten når folk er på veg ut.


For å konkludere er dette ett show som Heidi og Co kan være svært så fornøyd med. Dette er ett show som alle kan kose seg med. Det så ut som salen i Fyrverkeriet Kulturhus på Raufoss gjorde.inkludert undertegnede.

Godt jobbet.


Tre glade musikal artister som er fornøyd med kveldens premiere.

115 views

Comments


bottom of page