top of page

Narum på Samfundet Gjøvik




Narum var band nummer to ut på Samfundets "arrangement-kalender" denne vinteren.

Publikum koste seg med sanger fra starten av i 2009 til Skibladnerhyllesten som Lars Christian Narum laget til 165 års jubileet i fjor. Bandet har en fantastisk katalog å plukke av !


Det kan sies mye om dette bandet, å man skal lete lenge etter noe negativt "å skrive hjem om. " så her kommer "observasjonene" fra en nesegrus beundrer i Steam24.no.


Benedikte Narum har en sjelden formidlingsevne å tilstedeværelse på scenen som man bare kan misunne. Det er fryd å være publikum ! Hun knytter hele konserten sammen på en humørfylt og varm måte.


Jon Anders Narum er en av Norges beste gitarister, spesielt "sol og regn og ælt" var magisk . Etter denne ble det tid for gode gitarsoloer som fikk publikum i salen til å slappe litt ekstra av.

På scenen i kveld sto også Lewi Bergerud på bass og Håvard Gjestvang på trommer.

Lewi Bergerud har vært med på de fleste av innspillingene til Narum. Duetten med Benedikte vitnet om god kjemi, å ett godt samspill. Disse to kjenner hverandre godt, det kan høres!

Håvard Gjestvang kan sine saker med stikkene. Han har vært fast med Narum siden begynnelsen.

Benedikte fleipet med att det Jon Anders syntes var det beste med å starte opp Narum var att de fikk med Gjestvang og Bergerud.


Konserten varte i ca. 90 min. å tiden fløy fort forbi. Ingen tvil om at publikum koste seg denne fredags kvelden. ( Å heldigvis fikk vi ekstra nr.)


Lydtekniker Nils Harald Mælum gjorde som alltid en strålende jobb i bakgrunnen


Narum leverte en svert god konsert



Benedikte er en svert dyktig sangerinne som representerer Toten på en svert god måte.



Jon Anders og Benedikte i godt samspill




16 views

Comments


bottom of page