top of page

SK Gjøvik-Lyn tapte etter sterk start mot Ull/Kisa

SK Gjøvik-Lyn startet lørdagens bortekamp mot Ull/Kisa med en tidlig ledelse, da Mads Delerud Volden satte ballen i mål etter fem minutter. Ledelsen holdt i litt over 20 minutter før Jakob Rømo Skille utlignet med det første av sine tre mål i kampen. Fire minutter senere fikk Ull/Kisa straffespark, som Rømo sikkert satte inn, og hjemmelaget gikk til pause med en 2-1-ledelse.

I andre omgang fikk Ull/Kisa nok et straffespark etter 66 minutter, og igjen var Rømo sikker fra 11-meteren. SK Gjøvik-Lyn presset på for en redusering og var det sterkeste laget mot slutten av kampen, men klarte ikke å finne nettmaskene. Laget måtte dermed reise hjem til Gjøvik uten poeng.

Kampfakta

Ull/Kisa - SK Gjøvik-Lyn 3-1 (2-1)

Scoringer: 0-1 Mads Volden (5.), 1-1 Jakob Rømo Skille (27.), 2-1 Rømo Skille (str. 31.), 3-1 Rømo Skille (str. 66.)

Dommer: Herman Holthe (Bækkelagets SK)Gule kort: Alexander Bjørnhaug, Rafael Veloso, Thorbjørn Kristiansen og Oliver Banken Sandberg, SK Gjøvik-Lyn

SK Gjøvik-Lyn: Rafael Veloso - Thorbjørn Kristiansen (Tinius Skattum Dahl fra 83.), Per Kristian Jansen, Alexander Remy Bjørnhaug (Mikdad Kaddour fra 89.), Johan Filip Karlsson (Andreas Heggheim Berge fra 83) - Mats Delerud Volden, Oliver Banken Sandberg, Aime Vaillance Nihorimbere (Mohammad Mehdi Rasoli fra 64.), Hynor Gashnjani - Lasse Johannessen Tveten (Jørgen Ninive Pettersen fra 64.), Johan Melvin Helan